Rawatan Reiki

Rawatan Reiki

Kesan rawatan Reiki dan tenaga

o Memperkukuhkan keupayaan pertahanan dan pemulihan diri badan.
o Menyediakan melegakan tekanan dan kesakitan.
o Menggalakkan pembebasan tersumbat dan ketegangan emosi.
o Memudahkan perubahan sikap hidup
o Imbangan tenaga dan menggalakkan penyembuhan dengan bekerja pada punca-punca gejala.
o Melegakan ketegangan.
o Menggalakkan pembangunan kesedaran

Reiki rawatan auto

Reiki rawatan auto terdiri, secara ringkas, dalam meletakkan tangan anda pada badan anda dalam cara yang berbeza. Cahaya yang "mengalir" melalui tangan anda akan sentiasa mempunyai getaran lebih daripada badan. Jadi untuk meningkatkan getaran dan mengubati penyakit-penyakit tertentu, anda perlu duduk dan membiarkan tangan pada badan untuk tenaga untuk pergi di tempat yang diperlukan anda. Apa-apa penyakit pertama muncul sebagai halus dalam bidang kita kekurangan tenaga atau pengumpulan tenaga jahat dan entiti, dan hanya kemudian hadir jahat dalam badan fizikal penyakit itu sendiri. Oleh itu semasa rawatan auto badan yang bersih tenaga negatif dan entiti dan bersedia untuk memulihkan tenaga badan anda. Autotreatment adalah yang terbaik untuk dilakukan 5-10 minit untuk setiap posisi.

Bilik ini perlu disucikan dengan minyak wangi atau dengan setanggi, mengumumkan bahawa ia adalah kira-kira untuk melakukan rawatan Reiki dan entiti diminta untuk datang ke cahaya untuk sokongan, untuk melaksanakan dan membimbing rawatan. Pengamal mencuci tangan sebelum memulakan rawatan. Jawatan rawatan boleh dilakukan dengan menyeimbangkan chakra.

Kayu api terdiri dalam tenaga tulang belakang manakala pembersihan saluran tenaga utama. Ia adalah tangan memegang leher dalam serviks dan satu lagi di tulang ekor. Ia mungkin berdekatan, seluruh ruangan untuk membersihkan meridian baik utama. Akhir sekali, terima kasih ditawarkan kepada panduan rohani kerana membantu dan disyorkan doa kesyukuran kepada Tuhan untuk pertolongan, hadiah dan untuk cahaya yang diterima.

Rawatan dalam kes patah

Sebelum membuat rawatan jika berlaku keretakan, anda perlu berhati-hati bahawa tulang terpaksa diletakkan dengan betul untuk kimpalan sebaliknya mereka adalah bengkok, dan ia adalah yang tidak diingini itu.

Rawatan Haiwan

Rawatan Reiki haiwan berikut prinsip yang sama seperti rawatan seorang lelaki, hanya disesuaikan dengan keadaan / haiwan yang berbeza. Jika ia adalah anjing yang bermula dari kepala hingga ke akhir ekor. Tetapi apa yang anda perlu untuk merawat ikan? Ia mudah, ia boleh memberi tenaga kepada air yang di mana dia hidup, dan boleh menjadi rawatan jauh.

Jika haiwan yang enggan rawatan, anda tidak perlu bertegas, mereka lebih peka daripada kita orang apabila mereka memerlukan tenaga.

Rawatan tumbuhan

Tumbuh-tumbuhan juga perlu cahaya, dan mereka mesti rapi, dibersihkan daripada tenaga negatif kerana ia membantu kita apabila kita perlu jika kita tidak menyedarinya. Anda boleh memberi tenaga kepada tanah yang ditanam, air mereka atau hanya sebuah kilang bertenaga secara langsung.

Rawatan pada kanak-kanak

Untuk membuat rawatan kanak-kanak memerlukan kebenaran ibu, atau jika tidak mungkin bapa. Tanpa apa-apa yang mereka telah dibenarkan bahawa rawatan kanak-kanak tidak boleh dilakukan.

Rawatan Reiki tidak dilakukan dalam kes jangkitan (apendiks, tonsillitis dan lain-lain "itis"). Jangkitan tidak begitu ringan kerana mereka organisma hidup dan bawah pengaruh cahaya mereka berkembang lebih baik. Mikroorganisma tahan ambang tertentu getaran sekali melebihi nilai ambang itu oleh ahli terapi dan terapi Reiki boleh digunakan untuk jangkitan.

Minuman tenaga dan makanan

Ia adalah sesuai untuk makanan dan minuman yang kita makan setiap hari untuk dibersihkan tenaga kejahatan, kemudian bertenaga. Reiki adalah sangat mudah dengan ini. Ia memberikan tangan makanan ringan selama 5-10 minit. Pembersihan makanan adalah sangat penting, kerana apa yang kita memasukkan ke dalam badan kita melalui makanan menyebabkan getaran kami, kebersihan diri, kesihatan dan perlindungan terhadap kejahatan.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar