Apa Adakah Gejala Candida?

Apa Adakah Gejala Candida?

Ada sebab yang baik mengapa Jangkitan Yis penumbuhan yg terlalu cepat, (juga dikenali sebagai Candida) telah menjadi satu topik popular dalam komuniti kesihatan semula jadi hari ini: Kira-kira 80% daripada penduduk kita sama ada telah, atau akan mempunyai, Candida dalam hidup mereka. Malangnya, 90% daripada orang-orang ini tidak sedar bahawa mereka sebenarnya mempunyai. Anda tidak perlu menjadi salah satu orang-orang ini walaupun.

Dengan mengkaji tanda-tanda berikut, anda boleh mendapatkan idea tentang sama ada atau tidak anda mempunyai Jangkitan Yis. Sebelum berbuat demikian walaupun, anda perlu tahu bahawa terdapat banyak gejala dan mereka adalah meluas kerana cara yang organisma patogenik boleh memberi kesan sepenuhnya badan anda apabila ia ditinggalkan sendirian untuk melakukannya adalah kerosakan.

Beberapa gejala yang paling biasa termasuk:
· Jerawat
· ADHD
· Artritis
· Penglihatan kabur
· Kabus otak
· Keletihan kronik
· Migrain kronik
· Ruam kronik
· Jangkitan pernafasan kronik
· Sembelit
· Kemurungan
· Gangguan pencernaan (termasuk IBS - Irritable Bowel Syndrome)
· Ekzema
· Alahan makanan
· Gas
· Sakit Kepala
· Hipoglisemia
· Mati Pucuk
· Mudah marah
· Cat Bersama
· Masalah Pembelajaran
· Masalah ingatan
· Sakit haid
· Perubahan emosi
· Sakit otot
· PMS
· Tahap tumpuan Pendek
· Sesak nafas
· Kesesakan Sinus
· Sakit Sinus
· Luka-luka kulit
· Bengkak di bahagian sendi
· Gangguan kencing, seperti sakit semasa kencing

Anda tidak perlu menderita dengan Candida. Terdapat banyak terapi semula jadi yang boleh anda gunakan untuk menghilangkan itu. Walau bagaimanapun, tidak ada banyak ini yang akan menyediakan anda dengan jangka panjang atau pelepasan kekal.

Jika anda ingin menghapuskan penumbuhan yg terlalu cepat yis yang baik, anda akan perlu menggunakan gabungan terapi, termasuk anti-fungals, probiotik dan diet yang ketat. Walaupun ini akan membantu untuk menghilangkan gejala Candida untuk seketika, tetapi kira-kira 95% daripada orang yang tidak akan mengalami jumlah kelegaan daripada hanya melakukan perkara-perkara ini. Ini adalah disebabkan oleh hakikat bahawa tiada siapa yang benar-benar boleh mengelakkan makan gula untuk sepanjang hidupnya. Akhirnya anda akan mula makan gula lagi dan Candida boleh berkembang lagi juga.

Mengetahui apa yang anda tahu sekarang, anda mungkin tertanya-tanya jika ia adalah mustahil untuk anda untuk dapat mempunyai kelegaan daripada Candida untuk sepanjang hayat anda. Walaupun jawapan kepada soalan ini adalah mengagumkan "ya," anda mesti menangani punca yang membolehkan Candida untuk berkembang maju di dalam badan anda untuk anda dapat mempunyai jenis ini lega kekal. Dalam usaha untuk melakukan ini, anda perlu menjalani pelbagai membersihkan. Ini mungkin tidak terus membunuh yis penumbuhan yg terlalu cepat, tetapi mereka akan membolehkan badan anda untuk membunuh Candida semua dengan sendiri. Ini adalah cara yang paling semula jadi di mana untuk menghapuskan Candida, bersama-sama dengan semua simptom, untuk sepanjang hayat anda.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar