Mudah-Untuk Ikut lelaki Jangkitan Yis Home Remedy

Mudah-Untuk Ikut lelaki Jangkitan Yis Home Remedy

Kami biasanya mengaitkan jangkitan yis dengan perempuan walaupun ia juga adalah sangat mungkin bahawa orang boleh memilikinya dan benar-benar menderita daripada itu. Jangkitan yis boleh menjadi menjengkelkan dan menyakitkan, ditambah dengan fakta bahawa ia boleh menjadi tidak selesa. Biasanya, lelaki mengalami ini di dalam mulut, kemaluan dan kulit mereka. Untuk lelaki jangkitan yis ubat rumah yang praktikal dan mampu dimiliki, terdapat produk tertentu di dapur anda, anda boleh dengan mudah melakukan dengan.

Tetapi sebelum menyediakan, anda mesti tahu punca sebenar jangkitan untuk anda untuk mengetahui ubat rumah tertentu untuk menyediakan. The mikroorganisma Candida albicans adalah kulat yang menyebabkan jangkitan. Walaupun ia biasanya hidup dalam kebanyakan penggunaan, ia tidak menyebabkan apa-apa masalah bakteria bermanfaat badan kita biasanya mengawal nombor. Masalahnya ialah, kadang-kadang, bakteria baik akan dipenuhi oleh kulat Candida dan dengan itu menghasilkan jangkitan.

Oleh itu marilah kita bermula dengan remedi rumah. Penyelesaian rumah pertama dan sangat biasa adalah bawang putih. Ia boleh menjadi satu bahan makanan yang sangat biasa dan semula jadi yang mengandungi anti-kulat semulajadi dan ciri-ciri anti-radang yang menjadikan ia penawar yang sangat sesuai. Bawang putih mentah membantu untuk melawan terhadap kulat Candida albicans. Untuk alternatif rawatan jangkitan yis anda boleh membuat bawang putih yang tampal untuk diletakkan di atas kawasan yang terjejas.

Apple cider cuka adalah satu lagi ubat rumah. Jenis mentah, seperti bawang putih, mempunyai ciri-ciri anti-kulat yang membantu dalam mengimbangi tahap pH badan manusia, mereka adalah penting dalam melawan penyakit dan jangkitan. Hanya menambah dua cawan cuka epal sider dalam mandi panas yang merangkumi alat kelamin. Melibatkan di dalamnya untuk sekurang-kurangnya 20 minit.

Satu lagi remedi rumah yang sangat bermanfaat adalah yogurt. Sebaik-baiknya, yogurt yang lurus, semula jadi dan tanpa gula patut digunakan kerana ia kaya dengan kultur hidup seperti Lactobacillus acidophilus yang melawan kulat. Mereka adalah bakteria berguna yang pertempuran Candida albicans kulat. Pesakit boleh mempunyai yogurt setiap hari untuk menjauhkan diri dari jangkitan. Ia juga disyorkan untuk memohon yogurt ke atas tempat yang dijangkiti.

Ubat-ubatan lain yang dicari sebagai ubat untuk jangkitan tetapi masih, yogurt adalah yang paling disukai oleh ramai orang. Penyejukan dan menenangkan kesan serta-merta menjadi sejuk gatal dan kesakitan. Dengan itu, ia membuat lelaki ubat rumah jangkitan sini jelas bermanfaat daripada jangkitan. Yogurt akan membuat anda mengambil ubat-ubatan yang lebih kecil seperti antibiotik yang pada asasnya boleh melemahkan sistem imun badan anda.

1 komentar:

 1. Terbaik infonya. Terima kasih admin share info yang bagus sekali. Salam dari blogger blogwalking ya.

  Salam admin. Tumpang Iklan:-

  Sayangi dan hargai suami anda. Jangan biarkan suami cari lain atau makan luar.
  Ikuti blog kami untuk promosi istimewa sekarang.
  Hanya untuk 10 pelanggan terawal.
  Wanita cantik bermula dari diri :)

  [BESARKAN BUAH DADA, BESARKAN PUNGGUNG, RAWAT KEPUTIHAN, KETATKAN FARAJ, KEMBALI DARA]

  BalasHapus