Rahsia Tersembunyi untuk Mengembalikan Kanak-kanak Kesihatan Sememangnya - Say Goodbye untuk Jangkitan Telinga, Asma & More

Rahsia Tersembunyi untuk Mengembalikan Kanak-kanak Kesihatan Sememangnya - Say Goodbye untuk Jangkitan Telinga, Asma & More

Salah satu kebimbangan yang paling biasa yang kita dengar di pejabat adalah dari ibu-ibu yang mahu membawa anak-anak mereka untuk pelarasan kiropraktik tetapi diberitahu oleh orang lain untuk tidak mempunyai anak-anak mereka diselaraskan. Banyak kali ibu cuba untuk menyelesaikan teka-teki masalah kesihatan anak mereka dan / atau ubat-ubatan yang berlebihan. Mereka akan mencari selamat, pendekatan semula jadi untuk masalah yang semakin meningkat ADHD, Jangkitan Telinga, Autisme, Asma, Alergi dan penyakit yang sama. Ia adalah perkara yang difahami bagaimana seorang bapa akan berfikir pelarasan kiropraktik tidak mungkin dapat membantu anak-anak mereka dengan mana-mana masalah yang dinyatakan di atas. Ia adalah satu fakta bahawa hanya sembilan peratus daripada rakyat Amerika benar-benar menggunakan kiropraktik juga tahu. Daripada sembilan peratus, terdapat banyak yang tidak pasti bagaimana ia berfungsi dan hanya terdapat untuk menghilangkan rasa sakit atau untuk membantu dengan sakit kepala kerana ia telah membantu mereka sebelum atau seseorang yang mereka tahu. Walau bagaimanapun, saya percaya bahawa jika semua orang tahu mengapa ribuan kiropraktik telah membantu kanak-kanak dengan semua syarat-syarat ini, yang tanpa ragu-ragu setiap ibu bapa akan menggunakannya sebagai doktor pertama pilihan mereka dan mereka akan mempunyai kejayaan besar.

Sistem Saraf Pusat anda

Bagi merealisasikan kerja-kerja bagaimana kiropraktik, anda perlu memahami peranan sistem saraf. Sistem saraf pusat anda terdiri daripada saraf otak dan tulang belakang dan adalah pengawal tuan badan. Ia mengawal dan menyelaras setiap sistem penting yang lain dalam badan anda dan juga berkaitan individu dengan persekitaran mereka. Sistem saraf membolehkan jantung berdegup, paru-paru untuk bernafas, perut untuk mencerna, dan juga setiap sistem lain dalam badan untuk melaksanakan tugas-tugas mereka diperlukan. Tanpanya kita tidak dapat hidup. Sistem saraf pusat kami dilindungi di dalam tengkorak dan tulang belakang. Sistem saraf pusat mesti keluar daripada tulang belakang untuk menghantar mesej otak untuk organ-organ dan tisu badan. Mesej ini mesti dijalankan melalui sistem saraf tanpa sebarang gangguan untuk mencapai potensi kesihatan kita penuh. Apabila terdapat gangguan kepada disfungsi sistem saraf, kesihatan yang kurang baik dan penyakit berlaku. Ia bukan sesuatu yang luar biasa untuk vertebra tulang belakang atau menyokong dan sekitar tisu mereka untuk campur tangan dengan mesej otak. Sebab biasa untuk bayi dan kanak-kanak untuk mempunyai gangguan saraf adalah kelahiran faraj, forsep, kelahiran Cesarian dan terjatuh harian, kemalangan, kecederaan dan trauma. Jika trauma ini cukup teruk, penyakit tidak lama lagi diikuti.

Bagaimanakah Chiropractic Bantuan?

Chiropractor A adalah seorang doktor sistem saraf dengan tujuh hingga lapan tahun pengajian, sama seperti seorang doktor perubatan. Kiropraktor memberi tumpuan kepada butiran halus tulang belakang dan keupayaan untuk membenarkan sistem saraf percuma mengalir itu. Banyak teknik yang diajar kepada Doktor kiropraktik supaya mereka dapat melaksanakan pelarasan khusus pada orang dewasa kepada kanak-kanak daripada semua peringkat umur dengan tulang belakang yang mengeluarkan gangguan saraf. Seperti gangguan saraf ini terletak dan dikeluarkan, pemulihan kesihatan biasanya berikut. Jika gangguan saraf tidak dikeluarkan, ubat semata-mata menjadi tidak lebih daripada satu ubat penyelenggaraan menjurus kepada kimia meletakkan pesakit selesa. Kesimpulannya, rawatan Chiropractic adalah cara yang selamat dan berkesan untuk menjaga anak anda dengan baik tanpa ubat. Ingat ubat yang melakukan apa-apa lebih daripada menutup gejala atau mengekalkan kesihatan yang kurang baik. Pelarasan Chiropractic sentiasa berusaha membetulkan masalah ini dengan mengeluarkan tekanan dari sistem saraf. Johns Creek Wellness Center telah dijaga pesakit dari bayi yang baru lahir ke sembilan puluhan.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar