Bagaimana Merawat Carpal Tunnel dengan salah satu ubat

Bagaimana Merawat Carpal Tunnel dengan salah satu ubat

Jika anda ingin tahu bagaimana untuk merawat carpal tunnel, maka saya perlu membalas dengan mengatakan bahawa homeopati adalah salah satu cara terbaik.

Carpal tunnel adalah keadaan pergelangan tangan yang biasanya melibatkan saraf. Khususnya saraf median. Kecederaan ketegangan berulang-ulang (RSI) yang sering menyalahkan. Dan ramai orang yang bekerja pada komputer baru sahaja keadaan ini kerja.

Apa yang berlaku ialah tendon di pergelangan tangan menjadi radang dan bengkak, jadi memerangkap saraf median. Jadi rawatan yang telah disasarkan sama ada di keradangan tendon atau saraf, bergantung yang datang pertama.

Satu boleh menjadi kesan atau hasil yang lain. Jadi sebab itu perlu ditentukan.

Jika anda tahu apa tanda-tanda awal adalah, maka anda baik dalam perjalanan untuk belajar bagaimana untuk merawat carpal tunnel. Well, tidak apa-apa. Tetapi anda khususnya.

Rawatan homeopati bagi apa-apa penyakit bergantung kepada punca dan gejala. Jadi, jika anda tahu kedua-dua, anda akan lebih daripada separuh jalan untuk resolusi yang lengkap.

RSI pada dasarnya kecederaan. Adakah tanda-tanda awal ia sakit yang tajam dan menembak, atau kesemutan, atau rasa pedih? Mungkin ia adalah satu pin dan jarum sensasi? Gejala-gejala awal akan membawa anda kepada ubat homeopati Hypericum. Ini adalah supaya pandai membaiki kerosakan saraf.

Tetapi jika tanda-tanda lebih daripada sakit sakit atau ketegangan a. Atau kelemahan, maka ubat homeopati adalah lebih cenderung untuk menjadi Ruta. Ini adalah ubat yang sangat baik untuk kerosakan kepada tendon dan ligamen.

Ubat-ubat ini hanya boleh digunakan oleh orang awam dalam potensi yang rendah (kekuatan). Tetapi rawatan anda mungkin perlu potensi yang lebih tinggi. Untuk ini, anda perlu merujuk kepada homeopati profesional.

Tetapi jika anda mahu untuk merawat diri sendiri, hanya mengharapkan masa rawatan yang lebih lama.

Ia boleh menjadi sangat memberi kuasa belajar bagaimana untuk merawat carpal tunnel, kerana ia boleh untuk merawat apa-apa syarat anda mungkin ada. Dan ia tidak sukar seperti yang anda bayangkan.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar